General G.3 | Den tredje generasjonen

General G.3

general_g.3

Tredjegenerasjonssnus fra General

Hva får du når du jobber med snus og mikser tradisjon med innovasjon? Du får G.3 snus. 

For drøye 150 år siden kom General som løssnus. På 1980-tallet kom porsjonssnusen - den andre generasjonen. G.3 er den tredje generasjonen og kan tilby helt nye egenskaper i forhold til de foregående generasjonene.

General ga sine produktutviklere ett oppdrag: lag en porsjonssnus med nye og forbedrede egenskaper, men behold General-snusens grunnkarakter. Resultatet ble G.3, som egentlig står for Generation 3 by General. Utviklerne hos General traff gull i det de klarte å balansere smak, porsjonsstørrelse og styrke i ett produkt.

I G.3-serien er det to formater: Slim og Super Slim. Begge to er smalere i forhold til klassiske porsjonssnus. Dette gir en optimal og diskrét passform. Snusen renner minimalt og har en høyere nikotinstyrke enn General Classic White og Classic Portion. Den krydderaktige tobakksblandingen gir en smal som kjennes igjen fra de klassiske Generalproduktene, med innslag av bergamot-olje som gir snusen en viss syrlighet.


Kjøp G.3


Forvent intet annet enn den samme premium-kvaliteten du får med andre General-produkter, bare at denne gangen får du det i små og diskré porsjonsposer som ikke holder tilbake på nikotininnholdet. Dette er snusverdens svar på en ulv i fåreklær.

Den velkjente General-smaken er der med sin pepperaktige smak av tobakk og noen dråper bergamot-olje som gir snusen den helt riktige syrligheten. G.3-linjen til General holder på denne høyst respekterte, gjenkjennelige formelen, men utvider den ved å tilby en lang rekke forskjellige smaker. G.3-lineupen har snus som; G.3 Super Slim Strong, G.3 White Extra Strong, G.3 Wire Super Strong og mye mer. Mulighetene er mange, og du vil finne de fleste av General G.3 sine produkter her hos oss i Maxsnus.

 

Størrelsen betyr ingenting

Porsjonsstørrelsene varierer fra Slim til Super Slim. De mindre posene er designet for å være diskré og minimerer drop for å gi deg en helhetlig og god opplevelse. Men ikke la størrelsen lure deg, alle G.3 snusene kommer med en stor mengde nikotin. Produktene fra denne linjen går forbi nikotinnivået i både General Classic Portion og General Classic White Portion. Super Slim varianten gir deg den samme energiske opplevelsen som Slim-versjonene - størrelsen påvirker ikke styrken. G.3 Super Slim boksene går også forbi boksene ved at de har 30 snus i en boks istedenfor 24 som er vanlig for resten av G.3 linjen. 


Kjøp G.3


Hvor finner du General G.3?

G.3 selges i dag først og fremst på det norske markedet. I Sverige selges G.3 kun i utvalgte butikker og Swedish Match Stores. Du finner det også G.3 i Maxsnus sin nettbutikk.