General G.4 | Den fjerde generasjonen

General G.4

General G.4 er Generals fjerde generasjon med snus, med helt nye egenskaper

For drøye 150 år siden kom General som løssnus. På 1980-tallet kom porsjonssnusen - den andre generasjonen. G.3 ble lansert i 2014 og var den tredje generasjonen med snus, nå med en høyere styrke og en snus i Slim-formatet for mindre renning og en optimalisert passform. Nå har G.4 kommet - den fjerde generasjonen snus fra General og det seneste steget deres i utviklingen av framtidens snus.

Slim All White

Snusere spør etter hvitere produkter men ønsker ikke å gi avkall på den tradisjonelle snusopplevelsen. Med G.4 sin nye teknologi har General klart å lage helt hvit snus med samme konsistens og følelse som tradisjonell snus i White-format - men helt uten spor av tobakkssmak. Derfor navnet All White.


Kjøp G.4 her


Gjennom en sammensetning av fibre og en liten andel lys tobakk er G.4 en helhvit snus før, under og etter bruk. Snusen har en myk passform, renner nesten ikke og leverer en lignende nikotinopplevelse som tradisjonell snus i White-format. Snusen er også i det nå velkjente Slim-formatet som gir en lang, smal, men stor snus for en optimalisert passform under leppen.

Akkurat som G.3 selges G.4 primært på det norske markedet. I Sverige finner du G.4 kun i utvalgte butikker, og det er generelt vanskelig å få tak i dette i Sverige.

Er du interessert i å prøve G.4? Hos Maxsnus finner du G.4 snus til markedets laveste pris. Følg denne linken for å se alle G.4 produktene.