The LAB | Kodenavnet som ble varemerket

The_lab_snus

 

The LAB er en snusserie som består av seks ulike produkter, fra tobakksnære smaker til mint - alle i en mindre snus som kalles Slim. Snusen er også Non Drip, som betyr at snusen slipper gjennom mer smak samtidig som det renner mindre enn vanlig porsjonssnus.

Kodenavnet som ble varemerket

Sent i 2008 satte Swedish Match sammen et team som skulle ha som eneste oppdrag å framstille en het ny type snus, både hvordan den føles og i smaken. Teamet bestod av både Swedish Match sine egne eksperter og vanlige snusere. De blindtestet ulike sorter med forskjellige blandinger, der det kun var et kodenavn på en helsvart snus som skilte de forskjellige snusene fra hverandre. Da den endelige produktet ble valgt ut, ga de produktlinjen navnet The LAB. De lanserte så The LAB i Norge i 2009. 


SLIM & NON-DRIP

De to første snusblandingene, 01 og 02 kom ut, med smak av grønne urter, eik, sedertre og masse mandel. Innovasjonsarbeidet ledet også fram til en ny, lang og smal snus som ble kalt Slim. Slim-snusen til The LAB ble tilpasset slik at den syntes mindre men fortsatt fyller ut under leppen. De utviklet også en formula som kalles Non-Drip, som gjør at snusen renner mindre, samtidig som den slipper gjennom mer smak enn vanlig porsjonssnus.


ULIKE PRODUKTER

The LAB har i dag mange produkter med ulike egenskaper, nikotinstyrker og smaker. Av 01 og 02, som var en del av den første produksjonen, finnes nå kun 02 igjen. Samtidig har de fylt opp sortimentet slik at hele The LAB-familien er bestående av seks ulike produkter, alle med de sifrene som var kodenavn for å skille blandingene under utviklingsarbeidet.


The LAB 02 Slim Portion Strong

Dette er den eneste nålevende snusen fra den første produksjonslinjen.

Mørk tobakkskarakter med innslag av grønne urter, eik og seder, samt en anelse mandel. En langsmal, stor snus som et lett fuktig ytre for en rask smaksopplevelse.

Kjøp The Lab 02 Slim Portion Strong

 

The LAB 05 Slim White Portion Strong

Mørk tobakkskarakter med innslag av grønne urter, eik og seder, samt en anelse mandel. Denne er helt lik som The Lab 02 Slim Portion Strong, bortsett fra at den er White-format.

Kjøp The Lab 05 Slim White Portion Strong

 

The LAB 06 Slim Portion Extra Strong

Mørk og krydderaktig tobaksskarakter med  innslag av grønne urter, eik og seder, samt mandel. Enda sterkere enn sin storebror, 02 Slim Portion Strong.

Kjøp The Lab 06 Slim Portion Extra Strong

 

The LAB 07 White Extra Strong

Mørk og krydderaktig tobaksskarakter med  innslag av grønne urter, eik og seder, samt mandel og lær. En langsmal snus som er tørr på utsiden med fuktig innhold slik at den renner mindre og gir en langvarig smaksopplevelse.

Kjøpt The LAB 07 White Extra Strong

 

The Lab 12 Mint White Dry

Lys tobakkskarakter med et tydelig innslag av pepperminte, samt et innslag av vanilje. En langsmal snus som er tørr på utsiden med lavt fuktinnhold slik at den ikke renner mye.

Kjøp The Lab 12 Mint White Dry