Kjøpsvilkår

Her finner du våre kjøpsvilkår.

Generelt

  Våre kjøpsvilkår gjelder for kunder som bestiller på nettsiden. Ved å akseptere Maxsnus sine vilkår bekrefter kunden at han/hun er 18 år og kan inngå juridiske avtaler. Maxsnus etterstreber til en hver tid at info på nettsiden er så korrekt som mulig, vi tar forbehold om utsolgte varer (kan påvirke frakt tid). Maxsnus kan til en hver tid skifte eller endre vilkår.

   

  Bestilling & avtale

   For å bestille hos Maxsnus.no må kunden godta vilkårene, Maxsnus sender ordrebekreftelse samt angrerett skjema ved en handel, deretter sporing.

    

   Kundeopplysninger

    Kunden må opprette en brukerkonto får å handle, info om kunde behandles etter GDPR loven (se personvernerklæring). Hvis Maxsnus mistenker at profilen blir misbrukt kan kontoen stenges. Kunden selv står ansvarlig for sin brukerkonto, d.v.s. at kunden ikke skal dele innloggings info med andre slik at kontoen kan misbrukes. Kunden skal ved en slik situasjon melde fra til Maxsnus umiddelbart.

     

    Levering & transport

     Levering blir gjort av vår samarbeidspartner Bring Logistics, ordinære ordre sendes med postpakke og leveres i postkassen til mottager. Vår leveringstid er på 1-3 virkedager. Hvis pakker går i retur belastes kunden for returfrakt.

      

     Levering og risiko for varen

      Maxsnus.no er ansvarlig for pakken helt til den er registrert som "mottatt på terminal" via posten sin sporing, eller når kjøperen eller en annen representant har fått pakken utlevert over disk, postkasse eller annen leveringsmåte som bekreftes av Posten/Bring, på lik linje som at risikoen for vare går over på kjøper, eller en annen representant, når varen er utlevert i henhold til sporing, over disk, postkasse, eller annen leveringsmåte som bekreftes av Posten/Bring.

      Kjøperen eller en annen representant som er mottaker av pakken, er selv ansvarlig for sikkerheten rundt mottakelsen og postkassen eller en annen mottaksmåte. Maxsnus.no er derfor ikke ansvarlig for tyveri o.l rundt postkasse eller annen måte pakken er overlevert på av Posten/Bring.

      Ved ikke mottatt pakke etter 6 virkedager etter at den er sendt, må man først kontakte Postens kundeservice: Kundeservice@bring.com. Maxsnus.no krever skriftlig dokumentasjon på at kunden har kontaktet Posten for å kunne håndtere saken videre.

       

      Kortholders ansvar angående jurisdiksjonslover

      Kortinnehaveren er ansvarlig for å varsle sin utstedende bank om eventuelle endringer i detaljer eller uredelige/ikke normale aktiviteter på kontoen.

      Maxsnus tar ikke noe ansvar angående svindelaktivitet på kundekort/kontoer som brukes på denne nettsiden.

      Vi har tatt alle nødvendige skritt for å opprettholde PCI DSS-samsvar og forblir objektive i tilfelle kortholdere bærer sitt eget ansvar angående jurisdiksjonslover.

      Denne nettsiden, alt innhold og enhver kontrakt som opprettes som et resultat av bruk av denne nettsiden, styres av og tolkes i samsvar med Norsk lov.

       

      Pris & betaling

       Alle priser som vises er inkludert frakt, skatter og avgifter. Vi har to valg av betalingsløsninger, Faktura fra Klarna og kortbetaling med Visa/Mastercard. Maxsnus forbeholder seg retten til å endre priser til en hver tid. Pengene trekkes fra konto med en gang du har lagt inn ordren. Alle priser er oppgitt i NOK.

        

       Angrerett

        Maxsnus følger forbrukerkjøpsloven sin lover og regler for angrerett (www.forbrukerradet.no), du trenger ingen begrunnelse får å angre ditt kjøp innen 14 dager fra mottatt vare. Skulle kunden ønske å angre seg sendes det en email til info@maxsnus.no. Det er ingen retur ved brutt forseglelse, d.v.s. at plasthylsen rundt snusen er brutt. Ved en eventuell retur står kunden ansvarlig for returkostnaden. Refusjon vil skje når varen er tilbake til original avsender, eller når bevis på at ordren er sendt i retur. Retur adresse:

        Norse Snus AS
        Maxsnus.no
        Svinesundparken 1,
        1789 Halden

         

        Reklamasjon

         Ved mangelfull eller feil leveranse ønsker vi beskjed på mail, info@maxsnus.no, ved en retur pakkes ordren forsvarlig (i tilsvarende emballasje som ved mottagelse). Maxsnus forbeholder seg muligheten til å avslå reklamasjon hvis Maxsnus mener at varen ikke er reklamasjons verdig.

          

         Linker på hjemmesiden

          Maxsnus kan linke til andre nettsider utenfor Maxsnus’s kotroll (f.eks nordamp.no).

           

          Force majeure

           Maxsnus er ikke ansvarlig ved forsinkelser som er utenfor Maxsnus’s kontroll, krig, brann, terrorangrep, data feil, elektriske feil etc. Ved slike tilfeller skal Maxsnus opplyse kundene sin om dette.

            

           Endring av vilkår

            Maxsnus.no forbeholder seg retten til å endre vilkår til en hver tid uten kundens forhåndssamtykke.

             

            Overdragelse

             Maxsnus kan selge selskapet og dets info uten kunde samtykke.

              

             Tvister

              Maxsnus sitt mål er at kunden opplevelse av handelen skal være så smidig som mulig. Dersom det skulle oppstå en tvist mellom selger og kjøper ønsker Maxsnus at dette løses mellom partene. Skulle ikke partene komme til en løsning kan saken meldes fra om til forbrukerrådets, www.forbrukerradet.no.

               

              Selskapsinformasjon

               Norse Snus AS
               Maxsnus.no
               Svinesundparken 1,

               1789 Halden

               Org.nr. 996 240 673
               MVA-nr: MVA996 240 673

               Kontaktinfo
               Epost: info@Maxsnus.no
               Tlf: 907 00 275